Jia Song

Jiasong03.jpg

Innhold

[ gjemme seg ]

Bruker vurdering

Gjeldende brukervurdering: 94 (13 stemmer)
Du har ikke stemt på dette ennå.

94 %


Profil

  • Navn: Jia Song
  • koreansk: Sangen Jia
  • Bursdag: 13. november 1980
  • Fødested: Harbin,Heilongjiang, Kina
  • Høyde: 170 cm
  • Blodtype:

Filmografi

  • Bruce Lee, min bror(2010) - Yu So-Chow
  • Showtime| Yong Xin Tiao (2010)
  • Det var en gang i Tibet| Xi Zang Wang Shi (2010)
  • På Hans Majestets hemmelige tjeneste| Da Nei Mi Tan Ling Ling Gou (2009)
  • Hjertets ønsker | Tao Hua Yun (2008)
  • rød klippe (2008) - Li Ji
  • Hjelp| Redd meg (2008)
  • Ring for kjærlighet| Ai qing hu jiao zhuan yi (2007)
  • Stor film(2006)
  • Nysgjerrighet dreper katten| Hao qi hai si mao (2006) - Lynn
  • The Game of Killing| Tian hei qing bi yan (2004)
  • Midnattspøkelser| Wu Ye Jing Hun (2003)
  • Dobbel dating| Fei chang lang man (2003) - Shanshan

Siste nytt Siste trailere
* Kim Dong-wook & Jin Ki-Joo rollebesetning i KBS2-drama 'Møtte deg ved en tilfeldighet'
* Kim Min-Kyu rollebesetning i drama 'Pontifex Lembrary'
*Yuta Tamamori&Anne Nakamurarollebesetning i TV Asahi-drama 'Fint fly'
* Elaiza Ikeda rollebesetning i WOWOW-drama 'Doronjo'
*Ikke,Mugi Kadowakirollebesetning i filmenThree Sisters of Tenmasou'
* Mei Nagano rollebesetning i TBS-drama 'Å ri på en enhjørning'
* Kentaro Sakaguchi &Anne Watanaberollebesetning i Fuji TV-drama 'Markedets vokter'
*Yutaka Takenouchi& Takayuki Yamada rollebesetning i filmenUtau Rokunin no Onna'
* Namkoong Min & Kim Ji-Eun rollebesetning i SBS-drama 'Tusen vunnet advokat'
*Yuki Yodarollebesetning i TV Tokyo-drama 'Ryosangata Riko'
*Daiki Shigeoka&Noriko Iriyamarollebesetning i TV Tokyo-drama 'Yukionna til Kani wo Kuu'
* se liste over vinnere og nominerte på '2022 BaekSang Arts Awards'
* Kwon Sang-Woo , Lim Se-Mi rollebesetning i Wavve-drama 'X i krise'
* Lee Dong-Wook , Kim So-Yeon rollebesetning i tvN drama ' Tale of the Nine Tailed 1938 '
* Kasumi Arimura &Tomoya Nakamurarollebesetning i TBS-drama 'Ishiko og Haneo'
* Tsubasa Honda rollebesetning i TBS-drama 'Kimi no Hana ni Naru'
* The Witch: Part 2. The Other One
* Bloody Heart *ep8
* Woori jomfruen *ep6
* Yumi's Cells S2 *teaser
* Link: Eat Love Kill *teaser5
*Farvel onde verden*teaser
* Bluesene våre *ep15
* Mine frigjøringsnotater *ep15
* Fra nå av Showtime *ep11
*Rydder opp*teaser4
* Igjen mitt liv *ep15
* Skinnende stjerner *ep11
* I morgen *ep16
* Money Heist: Korea *teaser
* Elsker All Play *ep10
* Grønn Mødreklubb *ep15
* Lege Advokat *teaser3
*Hope eller Dope 2
*Zen-dagboken*teaser